Економіка

​САД у Житомирській області через помилку в документації відмінила тендер на ремонт 6,5 км дороги, який за 179 млн грн виграла «Автомагістраль»

22 September 2020, 11:09

Служба автомобільних доріг у Житомирській області відмінила закупівлю і не укладатиме договір з ПП «Автомагістраль», яке виграло тендер на капремонт 6,5 км траси Н-03 Житомир-Чернівці за 179 млн грн, бо знайшли помилку у тендерній документації і її виправлення потребує коригування очікуваної вартості закупівлі.

Про це йдеться у протоколі №370 від 21 вересня 2020 засідання тендерного комітету САД у Житомирській області, на якому було прийнято рішення про відміну закупівлі. Протокол оприлюднений на ресурсі ProZorrо.

Служба автодоріг в Житомирській області виявила помилку в тендерній документації, виправлення якої потребує коригування очікуваної вартості закупівлі та необхідність приведення тендерної документації у відповідність до вимог законодавства. Таким чином, оскільки усунути порушення на даному етапі вже неможливо, тендерний комітет прийняв рішення відмінити проведену закупівлю.

Скріншон з протоколу засідання тендерного комітету від 21.09.2020

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2020 Служба автомобільних доріг в Житомирській області опублікувала повідомлення про намір укласти договір з ПП «Автомагістраль», яке перемогло в тендері на капремонт 6,5 км траси Н-03 Житомир-Чернівці на ділянці км 69+099 – км 75+599 за 179 млн грн, що на третину дешевше від очікуваної вартості закупівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД тендер Н-03 дорога капремонт Автомагістраль  
Матеріали по темі