Політика

Виборча комісія отримала документи ще від двох партій, які висувають кандидатами в мери Житомира Сухомлина та Зубко

23 September 2020, 10:52

Житомирська міська територіальна виборча комісія прийняла документи ще від двох партій, які висувають кандидатів у мери Житомира та в депутати міської ради.

Про це Житомир.info повідомили в Житомирській МВК.

22 вересня документи на реєстрацію подала партія експрезидента України Петра Порошенка «Європейська Солідарність» - 41 кандидат в депутати Житомирської міської ради та кандидатка на посаду мера Житомира Людмила Зубко.

Людмила Зубко, дружина колишнього віцепрем’єр-міністра Геннадія Зубка, є керівником громадської організації «Житомир, зроби голосніше» та керує місцевими закладами «Львівська майстерня шоколаду».

Вранці 23 вересня міська виборча комісія отримала документи партії «Пропозиція», від якої на другий термін збирається балотуватися нинішній мер Житомира Сергій Сухомлин та 42 кандидати в депутати міської ради.

Що вдалося меру Сергію Сухомлину реалізувати зі своєї передвиборчої програми 2015 року, з якою командою він йде на місцеві вибори та чи багато ворогів встиг нажити за п’ять років – читайте в інтерв’ю.

Зазначимо, що документи на реєстрацію кандидатів можна подавати до 25 вересня включно, комісія впродовж п'яти днів має зареєструвати кандидатів або ухвалити рішення про відмову в реєстрації.

Нагадаємо, 22 вересня першою документи про реєстрацію 40 кандидатів в депутати Житомирської міської ради та кандидата в мери Андрія Дяченка подала партія «За майбутнє». Згодом МВК отримала документи від ВО «Батьківщина», яка висуває 42 кандидати в депутати та Олену Розенблат на посаду мера Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області, в тому числі – мера Житомира. 10 серпня у Житомирській області ЦВК утворила 17 виборчих комісій: обласну, районні та міські. В Житомирській міській ОТГ на місцевих виборах 2020 року буде 6 виборчих округів замість 42, а розмір грошової застави для кандидатів в мери Житомира становить 44,6 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори МВК кандидат партія Сухомлин Зубко  
Матеріали по темі