Події

На вулиці Франка у Житомирі конфлікт між чоловіками закінчився стріляниною

24 September 2020, 10:24

Пізно ввечері 23 вересня на вулиці Івана Франка у Житомирі сталася стрілянина: двоє чоловіків посварилися, один з них кілька разів вистрелив у іншого з пневматичного пістолета та поцілив у ногу, живіт і голову.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«23 вересня, близько 22-ї години, інспекторам поліції надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій на вулиці Івана Франка. Коли патрульні прибули на місце виклику, то з'ясували, що знайомий заявнику громадянин здійснив декілька пострілів з пневматичної зброї у ногу, живіт та в голову», – йдеться у повідомленні.

Постраждалий назвав патрульним місце ймовірного перебування чоловіка, що в нього стріляв. Поліцейські викликали «швидку» та передали постраждалого медикам.

Під час обстеження прилеглої до місця події території патрульні виявили громадянина, що підпадав під отриманий від заявника опис. Як пояснив патрульним чоловік, він здійснив декілька пострілів у заявника у зв'язку з конфліктом, що у них виник.

Для здійснення подальших процесуальних дій патрульні поліцейські забезпечили охорону місця події та викликали слідчих.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2020 року поблизу одного з магазинів на вулиці Київській у Житомирі відбулась стрілянина. На місце події прибули інспектори роти ТОР, які застали трьох учасників конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина вул.Франка зброя пневматична зброя пістолет  
Матеріали по темі