Події

​На сільській дорозі в Бердичівському районі легковик збив 8-річного велосипедиста: дитина в реанімації

28 September 2020, 11:05

Вдень 26 вересня в селі Романівка Бердичівського району автомобіль «Chevrolet» збив 8-річного хлопчика на велосипеді, який їхав узбіччям в попутному напрямку.

Про це вранці 28 вересня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 вересня близько 14:25 у селі Романівці Бердичівського району. У результаті наїзду автомобілем хлопчик отримав травми та був ушпиталений до лікарні», - повідомили в поліції.

За попередньою інформацією, 43-річний водій автомобіля «Chevrolet», рухаючись вулицею села, здійснив наїзд на 8-річного місцевого жителя, який рухався велосипедом по узбіччю дороги у попутному напрямку.

Унаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні.

«Нині поліція встановлює усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, вранці 26 вересня поблизу села Піщанка Житомирського району зіткнулися Chevrolet і Skoda: троє дорослих і дворічна дитина отримали травми.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 26 вересня на вулиці Короленка у Житомирі мотоцикліст врізався у припарковану вантажівку та впав на дорогу, після цього водія двоколісника на смерть переїхав кросовер та зник з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипедист дитина травмований  
Матеріали по темі