Події

​У Бердичеві затримали двох жінок під час отримання партії метадону

28 September 2020, 12:17

У Бердичеві поліція викрила двох жінок у причетності до розповсюдження метадону. Під час затримання у однієї з них виявили пачку з-під цигарок з 31 згортком з білим порошком.

Про це 28 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«26 вересня оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Житомирській області ДБН НПУ затримали двох бердичівлянок після отримання ними чергової партії небезпечного наркотику. Під час слідчих дій вилучено 31 фольговий згорток з розфасованим білим порошком, ймовірно, метадоном. Триває встановлення усіх обставин та причетних осіб», - йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією, жінки причетні до каналу надходження та поширення у райцентрі наркотичних засобів. Поліцейські затримали їх у мікрорайоні Червоної Гори м. Бердичева після того, як одна з них забрала з місця закладки чергову партію. У пачці з-під цигарок знаходились кілька десятків фольгованих згортків з білим порошком, ймовірно, метадоном. За цінами чорного ринку, виявлене може вартувати до 80 тисяч гривень.

«Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу на місці події задокументували усі обставини. Обох жінок, які є жительками м. Бердичева, 1986 та 1988 років народження, доставляли до поліції для фіксації показів.У рамках відкритого кримінального провадження призначено експертне дослідження вилученого, що направлене до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Нагадаємо, Кримінальним кодексом України за збут наркотичних речовин визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 23 липня 2020 у Бердичеві викрили лейтенанта внутрішньої служби виправної колонії, який постачав засудженим метадон та амфетамін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики метадон Бердичів  
Матеріали по темі