Місто

​Депутати обурені затягуванням ремонту басейну житомирського НВК, який почали ще у 2013 році

28 September 2020, 13:31

Депутати хочуть гарантій щодо завершення ремонту басейну навчально-виховного комплексу №25, який був зданий в експлуатацію, але так і не функціонує.

Питання щодо незавершеного ремонту на сесії Житомирської міської ради 28 вересня порушила депутатка Наталія Леонченко.

«Я роблю заяву на сесії, а наступна заява буде в правоохоронні органи про те, що управління капітального будівництва неправомірно підписало акт про виконання робіт», - заявила Наталія Леонченко.

Леонченко нагадала, що гуманітарна комісія, яку вона очолює, рекомендувала встановити кінцевий термін усунення недоліків 9 вересня.

«20 вересня була створена комісія по прийомці цього об’єкту, було встановлено, що є недоліки і на даний момент підрядник їх усуває», - повідомив начальник УКБ В’ячеслав Глазунов.

Він повідомив, що підрядником на даному об’єкту є фірма «Комунальник».

Наталія Леонченко наполягала, що підрядник має надати гарантійний лист і впродовж двох тижнів після сесії виконати роботи, які ще не виконані.

«Цей об’єкт треба передати до початку опалювального сезону. І має бути ще один гарантійний лист, що після початку опалювального сезону підрядник зобов’язується у разі виникнення недоліків опалювальної системи, яку він теж монтував, усунути недоліки», - сформулювала пропозицію Леонченко.

За пропозицію щодо двох гарантійних листів проголосували 27 з 28 присутніх депутатів – рішення прийняте.

Нагадаємо, в лютому цього року підрядник продовжував усувати недоліки в басейній біля НВК №25 на вул. Бориса Тена.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт спорткомплексу на вулиці Бориса Тена, 84-а почали ще у 2013 році. За інформацією управління капітального будівництва, на роботи витратили 3,8 млн грн. Ще близько 300 тис. грн виділили з бюджету на пожежну сигналізацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НВК №25 басейн будівництво ремонт УКБ сесія  
Матеріали по темі