Суспільство

В Озерненській гімназії вшанували пам'ять Дмитра Студінського, який загинув в авіакатастрофі під Харковом

28 September 2020, 17:38

Дмитро Студінський народився та виріс у смт Озерне Житомирської області. У 2016 році закінчив місцеву гімназію та вступив до Харківського національного університету Повітряних сил, де вчився на штурмана.

28 вересня у холі гімназії – фото юнака у формі на фоні літака. Зранку учні принесли живі квіти та паперові літаки.

«25 вересня сталася величезна трагедія у нашій державі і у цій трагедії загинув наш випускник 2016 року Дмитро Студинський. Таку подію будь-яка пересічна людина зустрічає з сумом, зі скорботою і це наш учень. Учень, який був відповідальний, дисциплінований, хороший учень в навчанні, навчався на оцінки досить високого рівня», - говорить директор Озерненської гімназії Анатолій Власюк.


Класний керівник каже, що до останнього вірила, що хлопець живий.

«З мого класу випуску четверо вчаться в ХНУПС, троє на льотному факультеті. Знала, що він в списках, бо у мене не один випускник вчиться на тому факультеті, до останнього думала, що він живий»,- каже класний керівник Тетяна Рибак.

У школі всі пригадують Дмитра як доброго та справедливого товариша.

«Діма був дуже щирим, людиною з великим серцем, доброю душею, ніколи не чув, щоб він зробив комусь погане. Був дуже хорошою людиною, відкритою для всіх», - пригадує однокласник Павло Грибенко.

Наразі родина Дмитра Студінського знаходиться у Харкові.

Як повідомляв Житомир.info, як стало 26 вересня серед загиблих курсантів в авіакатастрофі на Харківщині – юнаки з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автокатастрофа літак Харків гімназія Озерне  
Матеріали по темі