Здоров'я

​У Житомирській області на коронавірус хворіє 75 працівників закладів освіти та 26 учнів

29 September 2020, 14:24

Станом на 29 вересня у Житомирській області на карантин закриті 20 закладів освіти, 52 окремі класи. На дистанційному навчанні перебуває близько 5 тисяч учнів. Загалом на коронавірус наразі хворіє 75 працівників закладів освіти та 26 учнів.

Такі дані на запит Житомир.info надав прессекретар голови Житомирської ОДА Юрій Мельник.

Випадки коронавірусу виявлені у :

1.у трьох класах в школах Коростишівської ОТГ, де захворіли 16 працівників і 9 учнів;

2. у гімназії та ЗОШ №3 міста Коростень (закрито три класи): хворіє 4 працівники і 3 учні. Також у Коростенському районі закрита Грозинська гімназія, де 2 хворих працівника.

3. м. Бердичів один клас, де хворіє працівник. У Бердичівському районі закриті школи в Скраглівці та Гришківцях, у яких разом хворих 5 працівників. У Райгородській ОТГ закритий один заклад через виявлений випадок коронавірусу в одного з працівників, а в Швайківській ОТГ закрита школа в селі Райки, де 1 хворий працівник.

4. у Лугинській ОТГ на карантин відправлено 2 класи в двох школах, де захворіло 5 працівників і 4 учні.

5. у Ємільчинському районі на карантині 1 клас Рихальської ЗОШ, де захворіла учениця, та повністю закрита Варварівська ЗОШ, де захворів працівник.

6. у Олевській ОТГ 8 класів у двох школах на карантині, коронавірус виявили у 5 працівників і учня.

7. у Овруцькому районі – 2 класи закрито, 3 хворих працівники. Крім того, в Овруцькій ОТГ закрита Покалівська ЗОШ, де коронавірус виявили у 2 учнів.

8. у Хорошівській ОТГ на карантині Рижанська гімназія, де захворів 1 працівник, та ліцей №1, де коронавірус виявили у 2 працівників. Також у Новоборовській ОТГ закритий один заклад через виявлену хворобу у працівника.

9. у Черняхівському районі закрита місцева гімназія, де коронавірус виявили у працівника, а також закриті 2 класи в Селянщинському ліцей, де 2 хворих учні. У Високівській ОТГ на карантині Забрідська ЗОШ, бо коронавірус виявили у 1 працівника.

10. у Чуднові закритий один клас місцевого ліцею, де хворіє працівник і двоє учнів. Також закрита Дубищинська ЗОШ закрита на карантин, бо 6 працівників захворіли на коронавірус.

11. у Любарській ОТГ закриті 2 заклади, де на коронавірус хворіє 5 працівників.

12. У Житомирі повністю закритих на карантин закладів освіти немає, на дистанційне навчання відправлено 34 класи – це 805 учнів. З них 13 класів – молодшої школи, решта – середні та старші класи. Коронавірус виявлено у 13 працівників та двох учнів. Крім того, коронавірус виявили у 4 працівників дошкільних закладів міста.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 21 вересня, у Житомирській області 12 шкіл закрили на карантин через виявлений коронавірус в працівників та учнів. Всього захворіли 48 працівників закладів освіти та 12 дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус карантин освіта школа  
Матеріали по темі