Новини компаній

Теплообмінник для опалювального обладнання: як обрати

30 September 2020, 16:06

Теплообмінник є однією з найважливіших запчастин газового котла. Саме завдяки цьому елементу відбувається нагрів теплоносія та його подальше циркулювання в радіаторах опалення та в системі гарячого водопостачання. На жаль, через неякісну воду в більшості регіонів нашої країни теплообмінні апарати швидко виходять з ладу. Першими ознаками виникнення поломки в теплообміннику є:

  • зниження ефективності опалення;
  • збільшення часу, потрібного для нагрівання газового котла;
  • збільшення витрат енергоресурсів тощо.

Теплообменник битермический Ferroli Domiproject C24DЯкщо Ви помітили в роботі свого опалювального обладнання хоча б одну з вищенаведених проблем, рекомендуємо провести заміну нагрівального теплообмінника.

Різновиди теплообмінних пристроїв

Все теплообмінне обладнання можна розділити на 2 види: моно- та бітермічне. В більшості газових котлів використовується 2 монотермічних теплообмінника (первинний та вторинний). Первинний теплообмінник для газового котла потрібен для забезпечення опалення у квартирі, вторинний - для гарячого водопостачання. Монотермічні теплообмінні апарати рекомендовано встановлювати в регіонах з жорсткою водою.

Якщо ж вода у Вашому місті на перенасичена солями жорсткості, можна використовувати бітермічний теплообмінник для опалення. Такі моделі теплообмінних пристроїв більш зручні в установці та використанні, а також мають вигідну вартість в порівнянні з монотермічними теплообмінниками.

Яку модель теплообмінника придбати?

Теплообменник первичный Beretta City J/D 24 CSIЗараз найбільш популярною та затребуваною моделлю є газовий теплообмінник бітермічного типу від компанії Nova Florida Vela Compact. Цей теплообмінний апарат має наступні переваги:

  • оптимальні розміри робочої частини - 270*180 мм;
  • мала вага - всього 4,3 кг;
  • зручний спосіб установки за допомогою спеціальної різьби;
  • якісний матеріал - мідь з додатковою алюмінієвою фарбою;
  • вимірювання температури всередині теплообмінника за допомогою
  • сучасного погружного NTC датчика.

Теплообмінний апарат Nova Florida Vela Compact стійкий до виникнення корозії та механічних пошкоджень, тому прослужить Вам довгі роки. Крім цього, теплообмінник є універсальним, адже підходить для установки в різних моделях газових котлів. Купити цю та інші моделі теплообмінників в Україні, Житомирі, Києві та інших містах Ви зможете в інтернет-магазині Піраміда24 за телефоном 098 553-92-92. Компанія пропонує лише оригінальну продукцію за найнижчими цінами на ринку. Доставка теплообмінних пристроїв відбувається по всій Україні поштовими та кур’єрськими службами. Також можливий самовивіз зі складу інтернет-магазину.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі