Влада

​У нардепа від Житомирської області підтвердили COVID-19 (доповнено)

30 September 2020, 20:18

Народна депутатка з Житомирської області Тетяна Грищенко захворіла на коронавірус.

Про це ввечері 30 вересня повідомив у своєму телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко.

«Тетяна Грищенко (Слуга народу) захворіла COVID-19», – написав Гончаренко.

Пізно ввечері на своїй сторінці у Facebook Тетяна Грищенко підтвердила, що в неї діагностували коронавірус.

«Кажуть, що проблеми виборців та проблеми країни депутат має пропустити через себе. Так сталось, що одна з головних проблем сьогодення не обійшла стороною і мене. Тест на COVID-19 дав позитивний результат, тому і я тримаюсь на позитиві. На даний момент перебуваю на самоізоляції вдома. Самопочуття, наскільки може бути нормальним у даній ситуації, настільки і є. Особи, з якими контактувала останнім часом, попереджені. Трохи заслабло відчуття смаку та сприйняття запахів, але бажання працювати слабкішим не стало. Братиму активну участь у роботі свого профільного комітету в режимі онлайн. Всім землякам та співвітчизникам бажаю міцного здоров’я. Бережіть себе і своїх рідних!», – написала Тетяна Грищенко.

Доповнено 30 вересня о 22.25 год


На сайті «Українська правда» 30 вересня повідомили, що Верховна Рада пішла на карантин через спалах коронавірусу серед нардепів.

«Народні депутати через спалах COVID-19 у жовтні працюватимуть у Верховній Раді лише 20 жовтня, усі інші робочі дні – в комітетах. На засіданні спікер ВР Дмитро Разумков заявив, що скасувати пленарні засідання планують через спалах коронавірусу серед нардепів. За його словами, за останні кілька днів на COVID-19 захворіли до 10 народних обранців», – зазначають на сайті.

Тетяна Грищенко перемогла на виборах народних депутатів від Малинського округу № 66.

Як повідомляв Житомир.info, заступницю голови Житомирської ОДА Віру Рогову госпіталізували з коронавірусом, контактні особи здали ПЛР-тести.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 нардеп Грищенко  
Матеріали по темі