Новини компаній

Який митний брокер найкраще підходить для регулярного імпорту?

1 October 2020, 14:54

Багато вітчизняних представники бізнесу використовують у своїй виробничо-комерційної діяльності товари іноземного виробництва. Причому, найчастіше їх вигідніше самостійно імпортувати з-за кордону, ніж купувати всередині країни за цінами з посередницькими націнками. Однак щоб процес імпорту був максимально простим і безпечним, слід заручитися допомогою професійного посередника - митного брокера.

митний брокер

Надійний посередник у сфері ЗЕД

Зовнішньоекономічна діяльність тісно пов'язана з експортно-імпортними операціями, митним законодавством - як своєї країни, так і зарубіжних держав. Розібратися в хитросплетіннях митних процедур під час імпорту сировини, матеріалів, готової продукції або товарів допоможе досвідчений митний брокер, до вибору якого слід підходити максимально відповідально. Перш за все, це повинна бути надійна компанія з хорошими відгуками, яка успішно надає свої послуги на ринку митного супроводу експорту та імпорту протягом багатьох років. При виборі брокера також варто враховувати повноту асортименту послуг: бажано віддавати перевагу тим компаніям, які можуть повністю закрити всі потреби бізнесу в ЗЕД, починаючи від консультування і закінчуючи логістикою і митним оформленням «під ключ». Багато представників вітчизняного бізнесу вибрали одного з провідних брокерів країни - компанію ZAMMLER, з послугами і цінами якої можна ознайомитися на сайті zammler.com.ua.

Брокер з власними складами

Як показує практика, компанії, які регулярно здійснюють імпортні поставки, найчастіше співпрацюють на постійній основі з митними брокерами з власної логістикою. Це професійні посередники, які мають власні ліцензованими складами для безпечного зберігання вантажів в процесі митних процедур. При цьому бажано, щоб у брокера в розпорядженні було кілька складських комплексів різних класів, розміщених в кількох великих містах країни - для більшого охоплення географії та зручності клієнтів при проходженні митних процедур. Компанія ZAMMLER має цілу низку власних сучасних складських комплексів з широкою географією покриття, де забезпечена цілодобова охорона і відеоспостереження, тому вантажі знаходяться під невсипущим контролем фахівців в цілковитій безпеці.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: брокер  
Матеріали по темі