Політика

У Коростені за посаду міського голови змагатимуться 10 кандидатів: підприємці, безробітні, депутат облради та нинішній мер

2 October 2020, 09:26

На місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, за посаду мера Коростеня будуть змагатися 10 кандидатів.

Список станом на ранок 2 жовтня оприлюднений на сайті ЦВК.

П’ять з десяти кандидатів – самовисуванці, двоє з них безробітні. Від Радикальної партії Ляшка балотується заступниця директора КУ «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці» Житомирської обласної ради Валентина Лазаренко, від партії «Пропозиція» – приватний підприємець Андрій Медина, від «Слуги народу» – депутат обласної ради з фракції УКРОП, директор ПП «Коростенська фірма "Друк"» Віталій Науменко, від «Європейської Солідарності» – вчителька місцевої школи Наталія Тертична.

Нинішній мер Коростеня 67-річний Володимир Москаленко цього разу йде на вибори від партії «Наш край». Зазначимо, вперше Москаленко був обраний мером у березні 1998 р., в 2002 р., 2006 р. 2010 р. та 2015 році він переобраний на цю посаду. На місцевих виборах-2015 балотувався як самовисуванець, тоді всього було чотири кандидати на посаду мера Коростеня, Москаленко отримав 56,7% голосів.

Нагадаємо, за посаду Новоград-Волинського міського голови змагатимуться 16 кандидатів.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2020 року на посаду мера Житомира балотуються 13 кандидатів від 13 партій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори Коростень ЦВК Москаленко  
Матеріали по темі