Події

Знайшлися двоє житомирян, які були у розшуку: чоловіка зупинили патрульні, жінка зателефонувала рідним сама

2 October 2020, 10:16

Правоохоронці знайшли 40-річного житомирянина Володимира Вікторовича Лося, який з 21 вересня не виходив на зв'язок з рідними, поїхавши на роботу, і перебував у розшуку.

Про те, що чоловіка знайшли, Житомир.info 2 жовтня повідомили у Житомирському відділі поліції ГУНП.

За інформацією, наданою у міськвідділі, автомобіль, за кермом якого був Володимир Лось, 2 жовтня зупинили патрульні поліцейські. Чоловіка доставили додому, де на нього чекали рідні.

Зазначимо, що в орієнтуванні стосовно розшуку чоловіка було вказано, що він може пересуватися автомобілем Mitsubishi Outlander чорного кольору.

Знайшлася і 44-річна житомирянка Людмила Миколаївна Сингаївська, яка пішла з дому 24 вересня і не повернулася. Було відомо, що жінка й раніше на деякий час покидала домівку, але згодом поверталась.

Цього разу жінка сама зателефонувала дочці і повідомила, що з нею все гаразд, однак вона хоче відпочити, тому попросила не шукати її.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2020 поліція повідомила, що розшукала 31-річного Андрія Башинського, який має залежність від азартних ігор і місце перебування якого було невідомо з 17 вересня. Чоловіка розшукали в одному з готелів Івано-Франківська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Володимир Лось Людмила Сингаївська  
Матеріали по темі