Влада

У прокурора Житомирської області з’явився новий заступник, а в трьох місцевих прокуратурах – нові керівники

2 October 2020, 14:12

У нового керівника прокуратури Житомирської області Олександра Білошицького станом на 2 жовтня є два заступники.

Така інформація міститься в розділі «Керівництво» на сайті обласної прокуратури.

Першим заступником прокурора області з 18 вересня призначений Олег Мостиховський, який з 20 лютого 2018 року працював на посаді заступника обласного прокурора.

Заступником прокурора області з 23 вересня призначений Сергій Зубак, який до цього кілька років працював керівником Коростишівської місцевої прокуратури. В декларації Зубака за 2019 рік зазначено, що він прописаний у Житомирі, а фактично проживає в Радомишлі. Власного житла та будь-якої нерухомості родина з двома дітьми не має. Автомобіль Skoda Superb 2013 р.в., яким з травня 2014 року користується новопризначений заступник прокурора області, належить Зубаку Олександру Васильовичу. За минулий рік Сергій Зубак отримав 572 тис. 842 грн зарплати та 1020 грн пенсії, його дружина в Радомишльській центральній районній лікарні отримала 23 тис. 324 грн зарплати.


Скріншот з сайту обласної прокуратури

Крім того, за інформацією Офісу генпрокурора, з 29 вересня 2020 року в Житомирській області призначені керівники трьох місцевих прокуратур:

Башинський Олександр Олегович керівник Житомирської місцевої прокуратури;

Островський Іван Миколайович керівник Новоград-Волинської місцевої прокуратури;

Шпак Віталій Васильович керівник Бердичівської місцевої прокуратури.

Зауважимо, що всі новопризначені керівники працювали до цього в Новоград-Волинській прокуратурі: Олександр Башинський був керівником цієї прокуратури, Віталій Шпак – першим заступником керівника, Іван Островський – заступником керівника.

Як повідомляв Житомир.info, з 11 вересня 2020 року прокурором Житомирської області призначений Олександр Білошицький, який до цього з грудня 2019 року працював на посаді керівника Бердичівської місцевої прокуратури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура прокурор призначення  
Матеріали по темі