Політика

На посаду мера Бердичева зареєстрували 12 кандидатів, Мазур не балотується

3 October 2020, 16:28

На посаду мера Бердичева на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, зареєструвалися 12 кандидатів, нинішнього мера Василя Мазура серед них немає.

Список кандидатів 3 жовтня оприлюднений на сайті ЦВК.

Четверо кандидатів – самовисуванці, в тому числі – перший заступник мера Бердичева Роман Левицький. Серед кандидатів є два депутати Житомирської обласної ради: Сергій Орлюк (фракція ВО «Батьківщина») балотується від партії «Пропозиція», Ігор Романський (позафракційний, раніше – фракція Радикальної партії Ляшка) йде на вибори мера від партії «Українська стратегія Гройсмана». Від президентської партії «Слуга народу» за посаду мера буде боротися Богдан Коляда – помічник-консультант народного депутата від Бердичівського округу Богдана Кицака.



Нагадаємо, на місцевих виборах 2015 року на посаду мера Бердичева було 8 кандидатів, 55% виборців проголосували за Василя Мазура, який балотувався від Блоку Петра Порошенка. Мазур вперше був обраний мером Бердичева у 2002 році, й повторно його переобирали на цю посаду в 2006 році та в жовтні 2010 року.

Як повідомляв Житомир.info, в 2020 році за посаду Новоград-Волинського міського голови змагатимуться 16 кандидатів, на посаду Коростенського міського голови є 10 претендентів, в тому числі – нинішній мер Володимир Москаленко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори Бердичів кандидат Мазур  
Матеріали по темі