Події

Троє жителів Житомирської області, які пограбували чоловіка на 1 млн грн, причетні до розбою і викрадення 25 тис. дол. на Тернопільщині

5 October 2020, 09:38

Слідчі оголосили про підозру учасникам розбою у складі організованої групи в Нововолинську Волинської області: на місцевому ринку троє жителів Житомирської області вирвали з рук чоловіка барсетку, в якій знаходилось близько 1 млн грн у різних валютах. Чоловікам за грабіж та розбій загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це 1 жовтня повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

«Розбій трапився у Нововолинську 2 серпня. Біля місцевого ринку невідомі відкрито заволоділи майже одним мільйоном гривень. Зловмисники під час пограбування використали газовий балончик та завдали кілька ударів потерпілому. Вирвавши барсетку з рук, вони сіли на автомобіль на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку. Завдяки спільним зусиллям працівників карного розшуку ГУНП у Волинській області, Нововолинського відділення поліції та рівненських патрульних зловмисників затримали на стаціонарному посту приблизно через півтори години після скоєння розбою. Усі вони – мешканці Житомирської області, двоє – раніше судимі», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські під час досудового розслідування також з’ясували, що чоловіки причетні до вчинення грабежу у червні на території Тернопільської області. Тоді зловмисники, завдавши декілька ударів по голові та тулубу потерпілому, викрали в нього сумку з 25 тисячами доларів США.

«Усім їм слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та ч. 5 ст. 186 (Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального Кодексу України. До слова, підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі», - повідомили волинські правоохоронці.


Відео волинської поліції

Як повідомляв Житомир.info, вранці 2 серпня 2020 у Нововолинську Волинської області троє молодиків з Житомирської області вирвали з рук місцевого жителя барсетку, у якій знаходилось близько 1 млн грн у різних валютах. Автомобіль з грабіжниками затримали на Рівненщині: чоловіки намагалися втекти і викинули в кущі награбоване.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій грабіж пограбування Волинь  
Матеріали по темі