Політика

Житомирська команда партії «Слуга Народу» влаштувала велопробіг

5 October 2020, 09:42

Члени обласної команди партії «Слуга Народу» 3 жовтня з'їхалися до Житомира на велопробіг заради пропагування здорового способу життя.

В партії кажуть: на власному прикладі хочуть показати, що спорт - це ключ до здорової нації.

«Сьогодні ми робимо такий цікавий крок, показуємо, що ми всі за здоровий спосіб життя. Наша команда з усієї області, це близько 2 000 людей висунуті в кандидати різних рівнів, з'їхалися сюди близько 100 людей. Вони приїхали сказати єдине - «Ми за здоровий спосіб життя. Ми за зміни в державі. Ми - молоде покоління», - говорить керівник обласного штабу партії «Слуга Народу» в Житомирській області Олександр Дмитрук.

Крім цього, проїхавши вулицями Житомира, команда «Слуги Народу» хоче привернути увагу до інфраструктури у місті.

«Підтримую ідею, вона полягає у тому, щоб розкрити два питання. Перше - це здоровий спосіб життя. Друге - відсутність інфраструктури, відсутність велодоріжок для велоспорту. Інфраструктура завжди важлива, особливо, якщо це стосується шкіл. Там не лише має бути велоінфраструктура безпечною, а й інфраструктура для добирання дітей до школи та додому», - сказав кандидат у депутати Житомирської міської ради від ПП «Слуга Народу» Ігор Баранов.

Також, учасники велопробігу привітали освітян з Днем вчителя.

«Вітаємо всю нашу Житомирщину зі святом освітян, наших вчителів. Тут ви бачите з нами зібралися з дітьми та онуками. Головна місія - привернути увагу, що в місті треба багато зробити, щоб можна було їздити не велосипеді, з дітьми, щоб було безпечно, щоб місто процвітало. було гарним та чудовим, яке всім подобалося», - каже кандидат у депутати Житомирської обласної ради від ПП «Слуга Народу» Володимир Федоренко.

До велопробігу долучилися кандидати, працівники штабів, волонтери та прихильники команди «Слуга Народу».

Пресслужба партії «Слуга Народу»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Слуга народу" велопробіг  
Матеріали по темі