Здоров'я

Житомирська ОДА переходить в онлайн-режим роботи через велику кількість хворих на коронавірус посадовців

5 October 2020, 11:13

У Житомирській ОДА на коронавірус захворіли керівники структурних підрозділів, начальники відділів та спеціалісти. Адміністрація переходить в онлайн-режим роботи.

Про це 5 жовтня під час онлайн брифінгу в Житомирській ОДА розповів заступник голови Віктор Градівський.

«У нас на жаль стрімко погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19. За останні 5 днів у нас немає меншої кількості захворівши, ніж 165 чоловік. В обласній державній адміністрації є значна кількість захворівших, продовжує хворіти заступник голови адміністрації Рогова Віра Борисівна, хворіють керівники структурних підрозділів, начальники відділів, спеціалісти. Ми дуже просимо у зв’язку з цим, розуміння від всіх наших жителів, які звертаються до обласної державної адміністрації, але з сьогоднішнього дня ми максимально переходимо в онлайн-режим, в тому числі це стосується роботи всередині обласної державної адміністрації. Ми мінімізуємо кількість контактів, просимо жителів нашої області робити все теж саме не тільки в роботі і в спілкуванні з обласною державною адміністрацією, але і під час відвідування інших державних органів, або місць скупчення людей», – зазначив Віктор Градівський.

Відео зі сторінки Житомирської ОДА у Facebook

Точну кількість хворих в ОДА поки не називають.

Нагадаємо, 28 вересня стало відомо, що заступницю голови Житомирської ОДА Віру Рогову госпіталізували з коронавірусом. Голова Житомирської ОДА та його заступники, які контактували з Вірою Роговою, здали ПЛР-тести. Станом на 29 вересня хвороби не виявили.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 5 жовтня в Житомирській області лабораторно підтверджено 6935 випадків COVID-19, з них 3808 людей одужали, 121 пацієнт помер. За добу виявили 186 нових випадків коронавірусу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 Житомирська ОДА брифінг  
Матеріали по темі