Політика

​Іван Дідик: Моя мрія - відкритий, сучасний, справедливий до кожного Житомир

5 October 2020, 14:23

Всі мої друзі знають, що я – людина дії. Я завжди надаю перевагу конкретним справам, а не словам.

Балотуватися в депутати міської ради мене змушує громадянська позиція, бажання зробити ще більше. З початку реформи первинної медичної ланки я очолив по суті один з перших пілотних проєктів в Україні – Житомирський центр первинної медичної допомоги.

За три роки, відколи ми вперто працювали над змінами, і справді багато чого зрушило з місця як для сімейних лікарів, так і для пацієнтів.

Не все було рівно і легко, адже кардинальні зміни – це важка праця і велика відповідальність. Але гуртом завжди все можливо!

Завдяки основному принципу – принципу людиноцентризму – нам вдалося збудувати якісну первинну медичну допомогу у Житомирі, де все зроблено і робиться для людини – пацієнта нашого Центру. Такий самий сервіс повинен бути не лише в приватних медичних закладах, але і кожному медичному закладі міста. У кожного містянина повинен бути доступ до якісної та сучасної медицини!

Місто потребує створення закладу паліативної медицини, покращення функціонування профільних лікувальних закладів, підвищення якості надання хірургічної і невідкладної медичної допомоги, розвитку сфери промоції здоров’я. Пропагування здорового способу життя, створення умов для містян займатися спортом, мотивувати їх слідкувати за власним здоров’ям – це зменшення кількості хронічних хвороб, з якими звертаються понад 80 % українців до сімейних лікарів. І це я знаю, як лікар.

Житомир – центр Поліського регіону. І має бути прикладом для всіх інших міст нашої області.

Місто Житомир має стати безпечним середовищем для життя, мобільності, навчання дітей і молоді, занять спортом, ведення підприємницької діяльності. Крім того, Житомир має бути чистим, екодружнім та біобезпечним. Сила громади у тому, щоб об’єднати сили і таланти містян, разом вирішувати задачі по створенню безпечного і комфортного середовища.

На мою думку, Житомир має безліч нереалізованих можливостей, і щоб реалізувати ці можливості, має бути постійний відкритий діалог влади і громади і забезпечення однакового доступу до інформації, до місцевих послуг, благ і прийняття рішень.

Без якісної освіти, медицини, спорту неможливий розвиток людини. Житомиряни повинні мати усі умови для набуття нових навичок, нових знань. І це стосується не лише молоді – розвиток метанавичок, поширення економічних знань і фінансової грамотності важливий і для людей старшого віку.

Моя мрія і моя мета - Житомир – відкритий, сучасний, справедливий до кожного.



Іван Дідик, кандидат в депутати до міської ради від ПП «Партія розвитку громад», директор Центру первинної медичної допомоги

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дідик вибори "Партія розвитку громад" кандидат  
Матеріали по темі