Суспільство

У Житомирській області попрощаються з двома курсантами, загиблими в авіатрощі на Харківщині

5 October 2020, 16:20

У Новограді-Волинському Житомирської області 6 жовтня зустрічатимуть тіло Богдана Матвійчука – курсанта, загиблого в авіакатастрофі під Чугуєвим на Харківщині. Наступного дня, 7 жовтня, у місті попрощаються з юнаком.

Про це 5 жовтня повідомила Новоград-Волинська міська рада.

«06 жовтня о 14:30 год. на в’їзді в місто (Меморіал загиблим воїнам) «живим коридором» зустрічатимуть тіло загиблого в авіакатастрофі під Чугуєвом курсанта Богдана Матвійчука. Прощання відбудеться 07 жовтня з 11:30 до 14:00 год. у Будинку офіцерів», – йдеться у повідомленні.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що тіло курсанта Дмитра Студінського, який також загинув у авіатрощі, планують доставити до рідного селища Озерне 6 жовтня. Однак, коли прощатимуться із загиблим, – 6 чи 7 жовтня, – поки не відомо.

Нагадаємо, 28 вересня в Озерненській гімназії вшанували пам'ять її випускника Дмитра Студінського, який вчився на штурмана в Харківському національному університеті Повітряних сил і загинув в авіакатастрофі.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 25 вересня 2020 року поблизу міста Чугуїв Харківської області на відстані близько 2 км до військового аеропорту впав літак Ан-26 ЗС України військової частини А 4104 з подальшим загорянням. На борту літака було 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба. Вижив лише один курсант. Серед загиблих курсантів були двоє юнаків з Житомирської області: 19-річний Богдан Матвійчук з Новограда-Волинського та 21-річний Дмитро Студінський з Озерного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: авіакатастрофа авіатроща курсант загибель літак Ан-26 Богдан Матвійчук Дмитро Студінський прощання Новоград-Волинський Озерне  
Матеріали по темі