Фоторепортаж

​Який вигляд мають місця поблизу Житомира, де знімали серіал «Слов’яни», та найближче до них село Тригір’я. Фоторепортаж

5 October 2020, 16:48

Місця біля скель у Денишах, де у 2019 знімали серіал «Слов’яни», зараз виглядають, фактично, як і до початку зйомок і влаштування декорацій. Про слов’янське поселення тут нагадують лише кілька лавок, обвуглені стовбури та один малюнок на згорілому пеньку.

Поруч знаходиться село Тригір’я – невеличкий затишний населений пункт неподалік Житомира. Село відоме своїм чоловічим монастирем, лісовим заказником і неймовірно красивою природою. Село входить до складу Тетерівської ОТГ. Офіційно тут мешкає менш як 200 осіб.

Село виглядає охайним та чистим, є багато старих хат, але поряд зводяться й нові, сучасні житлові будинки.

Нагадаємо, восени 2019 після зйомок серіалу «Слов’яни» поблизу Житомира залишились мальовничі локації, які чиновники обіцяли зробити новими туристичними об’єктами.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2019 біля скель у Денишах збудували давньослов'янське поселення для зйомок фільму «Слов’яни». Зйомки 16 серій історично-пригодницького серіалу «Слов’яни» тривали до кінця осені.

Який вигляд мали декорації рік тому, дивіться у фоторепортажі тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Слов'яни декорації Тригір'я  
Матеріали по темі