Влада

В Житомирській міській раді коронавірус підтвердили у однієї працівниці

6 October 2020, 11:36

В виконавчих органах Житомирської міської ради COVID-19 підтвердили у однієї працівниці, три людини знаходяться на самоізоляції.

Про це 6 жовтня в коментарі Житомир.info повідомила заступниця мера Житомира Марія Місюрова.

«В Житомирській міській раді один працівник хворий, троє знаходяться на самоізоляції. Щодо міської виборчої комісії, яка знаходиться в приміщення міської ради, то прохід вільний, але просять заходити по одному і в масках. Загалом прохід в міську раду обмежений відповідно до розпорядження міського голови, також діють карантинні заходи, але якщо потрібно, то можна зв’язатися з працівником управління чи відділу, вони вийдуть, або ж людину пропустять», - сказала Марія Місюрова.

Вона також уточнила, що коронавірус підтвердили у працівниці управління звернень та діловодства Житомирської міської ради.

Нагадаємо, в Житомирській ОДА на коронавірус захворіли керівники структурних підрозділів, начальники відділів та спеціалісти й на брифінгу 5 жовтня заступник голови ОДА Віктор Градівський повідомив, що облдержадміністрація переходить в онлайн-режим роботи. Крім того, президія обласної ради вирішила провести сесію, яка запланована на 8 жовтня, в режимі обмеженого доступу.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9:00 год. 6 жовтня 2020 року в Житомирській області лабораторно підтвердили 7070 інфікувань коронавірусом, за минулу добу, 5 жовтня, виявили 135 нових випадків COVID-19 та зареєстрували 7 летальних випадків, спричинених ускладненнями хвороби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада коронавірус самоізоляція карантин Місюрова 
Матеріали по темі