Події

​У Житомирі в поштовому відділенні з посилки вкрали телефон вартістю понад 20 тисяч

6 October 2020, 14:19

У Житомирі в поштовому відділенні 5 жовтня викрали телефон вартістю понад 20 тисяч гривень, який знаходився всередині одного з відправлень. До поліції звернувся керівник відділення. Того ж дня правоохоронці встановили особу ймовірного порушника, триває слідство.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Зі слів 65-річного заявника, пакунок, в якому знаходився гаджет, прямував з м. Полтави до м. Житомира. Проте його вміст – мобільний телефон вартістю понад 20 тисяч гривень - несподівано зник. Після розмови з усіма працівниками відділення та зі своєю версією того, що сталося, керівник звернувся по допомогу до правоохоронців. Розшуківці Житомирського відділу швидко встановили особу ймовірного порушника та вилучили в нього викрадений гаджет. Ним виявився 28-річний працівник підприємства», – йдеться у повідомленні.

Нині слідчі встановлюють усі причини та обставини події в рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафних санкцій до трирічного позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2019 року Житомирській області начальниця поштового відділення підробила підпис і привласнила пенсію односельчанки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поштове відділення телефон крадіжка поліція  
Матеріали по темі