Місто

Без масових заходів, але з фотозонами: як у Житомирі відзначатимуть Покрову та День захисника України

6 October 2020, 14:20

У вересні управління культури провело в Житомирі кілька загальноміських свят. 5 вересня на Михайлівській відсвяткували День житомирян,тоді виступали колективи, нагороджували підприємців, а засобами індивідуального захисту містяни нехтували. 25 вересня на тій же Михайлівській відзначали Всесвітній день туризму.

А ось масові заходи на Покрову та День захисника України, які відзначають 14 жовтня, вирішили не проводити через карантин.

Про це 6 жовтня Житомир.info повідомила начальниця управління культури Ілона Колодій.


У минулі роки 14 жовтня у Житомирі проводили Покровський ярмарок, концерти та одружували пари за стародавніми українськими традиціями.

«Взагалі до свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня козацтва нічого не плануємо у зв'язку з ситуацією в країні, лише на Михайлівській плануємо поставити тематичну фотозону і все. Не пануємо ні концертів, ні весілля, ні ярмарку», – говорить начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.

Також начальниця управління додала, що цього року до Покрови не прикрашатимуть Михайлівську, тендер на це не оголошували.

За її словами, управління культури не планує проводити жодних масових заходів у жовтні.

Нагадаємо, у 2019 році Покрову в Житомирі відзначили традиційним весіллям, ярмарком та повстанським рейдом.

Як у 2018 житомиряни відгуляли загальноміське Покровське весілля, можна подивитися тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Покрова День захисника України свято святкування управління культури Ілона Колодій  
Матеріали по темі