Події

У Житомирській області зареєстрували випадок отруєння грибами: до реанімації потрапив 57-річний чоловік

7 October 2020, 12:36

У Коростенському районі Житомирської області 6 жовтня зареєстрували випадок отруєння грибами: до реанімації госпіталізували 57-річного жителя села Новаки.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації.

«Чоловік отруївся грибами, які напередодні зібрав у лісі. Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Наразі стан хворого задовільний», – повідомляють в управлінні з посиланням на інформацію райдержадміністрації.

Нагадаємо, за інформацією пресслужби ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, упродовж 9 місяців 2020 року в області було зареєстровано 2 випадки отруєння грибами в Любарському районі (села Коростки та Гринівці), внаслідок яких постраждало 2 дорослих осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня 2020 року в обласному лабораторному центрі інформували про два випадки отруєння грибами, зареєстровані у Любарському районі Житомирської області: після вживання дикоросів захворіли 70-річна та 61-річна жінки з різних сіл району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гриби отруєння  
Матеріали по темі