Влада

Остання сесія Житомирської обласної ради сьомого скликання проходить в закритому режимі з прямою трансляцією

8 October 2020, 11:00

Заключна 32-а сесія Житомирської обласної ради сьомого скликання відбувається в режимі обмеженого доступу.

Про це вранці 8 жовтня нагадала пресслужба облради.

«На засіданні 32-ї сесії обласної ради, окрім безпосередньо депутатів обласної ради, будуть присутні виключно керівництво облдержадміністрації, очільники окремих структурних підрозділів ОДА та керівники комунальних закладів і установ, питання яких внесені на розгляд депутатського корпусу», - йдеться у повідомленні.

Водночас пленарне засідання почалося з вручення державних нагород. Зокрема, вручили нагороди відповідно до указу президента про відзначення з нагоди Дня медичного працівника, де звання «Заслужений лікар України» отримав депутат облради, керівник Житомирської районної лікарні Тарас Собко, з нагоди Дня незалежності України, де серед шести нагороджених – троє представників «Житомирської політехніки», з нагоди Дня Конституції України, де з п’яти нагороджених – двоє з «Житомирської політехніки».

На сесії присутні 50 депутатів з 64, в узгодженому на засідання президії порядку денному було 63 питання. Через годину після початку сесії депутати проголосували за уточнений порядок денний та почали розгляд питань.

«Давайте ми без перерви попрацюємо, а в кінці вже розглянемо питання, які додатково включили в порядок денний. Власне, ми зібрали сесію, бо сьогодні є проблема з фінансуванням наших медичних закладів, всі інші питання могли почекати», - пояснив голова облради Володимир Ширма.

Нагадаємо, третя в поточному році й остання сесія Житомирської обласної ради сьомого скликання відбудеться в режимі обмеженого доступу через підтверджену коронавірусну хворобу у багатьох працівників структурних підрозділів облдержадміністрації та обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, перша в 2020 році сесія Житомирської обласної ради проходила 5 березня, після оголошення карантину депутати облради вперше зібралися на сесію 25 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія  
Матеріали по темі