Влада

Мер призначив на 9 жовтня дві сесії Житомирської міської ради, які пройдуть в закритому режимі

8 October 2020, 16:28

9 жовтня 2020 року о 08:30 год. відбудеться ІІ пленарне засідання 72-ї сесії Житомирської міської ради.

Про це 8 жовтня повідомила пресслужба міської ради.

Зазначається, що цього ж дня відповідно до розпорядження міського голови Сергія Сухомлина о 12:00 год. відбудеться позачергове засідання 73-ї сесії Житомирської міської ради.

«У зв’язку зі значним поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади 2-ге пленарне засідання та позачергова сесія відбудуться в закритому режимі без доступу сторонніх осіб», - йдеться у повідомленні.

На позачерговій сесії планують розглянути лише два питання.



Нагадаємо, перше пленарне засідання 72-ї сесії Житомирської міської ради проходило 28 вересня: під час розгляду 25-го питання порядку денного деякі рекомендовані зміни до міського бюджету не могли набрати достатньої кількості голосів, хоча в залі було 30 депутатів з 42, й головуюча на сесії секретар міської ради Наталія Чиж оголосила перерву до наступного засідання.

Як повідомляв Житомир.info, на початку засідання сесії Житомирської міської ради 28 вересня 2020 року в сесійній залі було 23 депутати з 42 й довелося оголосити 15-хвилинну перерву, щоб обдзвонити депутатів, після перерви на сесії зареєструвалися 26 депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесіяі  
Матеріали по темі