Влада

Керуюча справами виконавчого апарату Житомирської облради менш ніж за рік отримала майже 0,5 млн грн зарплати і звільняється

8 October 2020, 16:53

Депутатка Житомирської обласної ради з фракції Опозиційного блоку Раїса Гула 7 жовтня подала декларацію перед звільненням з посади керуючого справами виконавчого апарату обласної ради.

Зазначається, що з 1 січня по 7 жовтня 2020 року Гула отримала в обласній раді 479 тис. 631 грн зарплати. За цей же час їй виплатили 72 тис. 678 грн пенсії. Нові об'єкти нерухомого чи рухомого майна за цей період в декларації не з'явилися.

Нагадаємо, Раїса Гула була призначена керуючою справами виконавчого апарату Житомирської обласної ради наприкінці січня 2020 року. Нижче – скріншот з сайту обласної ради:


На цьогорічних місцевих виборах Гула збирається балотуватися до обласної ради від партії «За майбутнє», обласний осередок якої очолює колишній нардеп Віктор Развадовський.

Як повідомляв Житомир.info, на виборах президента у 2019 році Раїса Гула була довіреною особою по Бердичівському округу №63 кандидата Юрія Бойка, який зараз – народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гула облрада декларація звільнення  
Матеріали по темі