Суспільство

Безкоштовне ТБ на рік+приставка від Net-City

9 October 2020, 09:47

Net-City - сучасний Інтернет-провайдер в Житомирі та області, який крім вигідних тарифів пропонує скористатися і іншими пропозиціями та додатковими послугами: цифрове телебачення, хмарне відеоспостереження, програма лояльності, постійні акції та знижки.

Уже зараз на офіційній сторінці провайдера Net-City в Facebook (Facebook.com/NetCityOfficial) стартував розіграш TV приставки з передплатою на рік цифрового телебачення. Тепер ваш звичайний телевізор перетвориться на сучасний SMART TV! Бажаєте дивитися ТБ у цифровій якості? Набридло дивитися YouTube на смартфоні? Тоді вам просто необхідна смарт-приставка! Деталі й умови розіграшу:

https://www.facebook.com/NetCityOfficial/photos

Про Інтернет-провайдера Net-City

Інтернет-провайдер Net-City вже не один рік пропонує скористатися послугами високошвидкісного безлімітного Інтернету усім бажаючим. За 17 років роботи провайдер підключив понад 15 тис. клієнтів, які проживають в багатоквартирних і приватних будинках. Останнім часом компанія активно розширює зону покриття за межами Житомира:
● в Бердичівському напрямку: Новогуйвинську, Озерному, Пряжів, Гуйва, Двірець та ін.
● У Чуднівському напрямку: Тетерівка, Корчак, Дениші, Висока печь.і ін.
● У Черняхівському напрямку: Сонячне Оліївка, Кам'янка, Вишпіль, Новопіль і ін.
● У Новоград Волинському: Довжик, Василівка і ін.

Велика кількість користувачів-ветеранів підтверджують високу якість послуг, залишаючись з нами і рекламуючи іншим свій вибір. Ми забезпечуємо користувачів стабільним Інтернетом. Завдяки групі швидкого реагування вчасно усуваються будь-які пошкодження кабельної мережі, викликані погодними умовами або іншими факторами. Але щоб ваш вибір був усвідомленим, зверніть увагу на ключові переваги провайдера Net-City.

Вигідні пропозиції

На поточний момент провайдер пропонує всім бажаючим в багатоквартирних будинках зафіксувати одну вартість протягом цілого року, і використовувати послуги Інтернету на швидкості до 100 Мбіт лише за 90 грн./міс. Це унікальна і вигідна пропозиція, якої немає у інших провайдерів. Також, для всіх бажаючих працює безкоштовне і своєчасне смс-інформування (за три дні). Потрібно лише вказати актуальний мобільний номер.

Максимальна швидкість: до 1000 Мбіт

Інтернет-провайдер Net-City одним з перших в Житомирі надав можливість використовувати швидкість Інтернету в 1 Гбіт навіть у віддалених населених пунктах. Завдяки сучасному обладнанню компанія пропонує стабільний Інтернет і максимальну швидкість всім бажаючим.

Хмарне відеоспостереження

Це доступний сервіс по організації якісної і недорогої фіксації, запису та перегляду відео потоку з будь-якої веб або IP камери для домашніх користувачів, підприємств і ОСББ. Скористайтеся послугою відеоспостереження від Net-City, навіть коли користуєтеся послугами іншого провайдеру. Доступ до трансляції відеокамери надається на будь-якому пристрої. Досить встановити спеціальний додаток на свій смартфон.

Додаткові послуги

З моменту підключення користувач отримує ряд корисних функцій, які підвищують рівень зручності використання послуг провайдера. Перш за все це зручний особистий кабінет, в якому клієнт може простежити за станом балансу і скористатися додатковими послугами: призупинення тарифу, послуга “В борг”, підключення ТВ або зовнішнього IP. Оплата за одну хвилину через зручний особистий кабінет. Виникли питання? Напишіть в чат технічної підтримки зі свого смартфона або будь-якого іншого пристрою.

І найцікавіше

● Тільки клієнти Net-City сплачують за послуги у міру їх використання.
● Тільки в Net-City ви не отримаєте повідомлення про те, що ваш борг переданий колекторам. І ви зобов'язані його сплатити, хоча послугами провайдера ви давно не користувалися, а їх підключення виявилося випадковістю.

Стати переможцем розіграшу можливо вже зараз!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі