Події

​У селі Житомирської області, де на капремонт закрили міст, автоцистерна з газом з’їхала з об’їзної дороги і застрягла

9 October 2020, 10:37

Увечері 8 жовтня в селі Чижівка Новоград-Волинського району рятувальники діставали з кювету вантажівку з 40 т газу, яка з’їхала з дороги і застрягла.

Про це 9 жовтня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«8 жовтня о 21:15 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Чижівка Новоград-Волинського району вантажівка перекрила рух транспортним засобам. По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що вантажний автомобіль Mersedes, що був завантажений близько 40 т газу, на об’їзній ґрунтовій дорозі з’їхав у кювет та застряв. Внаслідок цього було перекриту рух автомобільного транспорту по всій проїжджій частині», - повідомили рятувальники.

Бійці ДСНС за допомогою тросу на пожежному автомобілі відбуксирували вантажівку на проїжджу частину дороги, після чого водій транспортного засобу зміг продовжити рух самостійно.

Нагадаємо, влітку 2020 Служба автомобільних доріг у Житомирській області повідомила про початок капремонту мосту через річку Случ у селі Чижівка Новоград-Волинського району, у зв’язку з чим рух мостом буде закритий до кінця року. Тоді дорожники радили водіям здійснювати об’їзд даного мосту: з Коростеня до Новограда-Волинського через Житомир.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2019 поблизу Житомира перевернулася автоцистерна з газом. Вантажівка пролежала там майже 4 доби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автоцистерна газ кювет Чижівка ДСНС  
Матеріали по темі