Політика

Ключовий акцент програми «ЄС» спрямований на турботу про людей, – Геннадій Зубко

9 October 2020, 11:34

Головна ціль сьогодні партії «Європейська Солідарність» – зробити місто комфортним, яке не залишають наші діти і житомиряни. На жаль, сьогодні одна із демографічних загроз міста – це те, що кожен другий житомирянин хоче поїхати або за кордон, або переїхати в столицю. За критерієм «комфортність» місто ще залишається «в середнячках», на 16 місці в рейтингу комфортності міст України. І тому, для вирішення нагальних питань політична партія ЄС на місцевих виборах пропонує дуже чітку і ясну програму для Житомира.

Про це в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info заявив керівник передвиборчої кампанії партії «Європейська Солідарність» на Житомирщині, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України у 2014-2019 роках Геннадій Зубко.

«Головні напрямки програми ЄС на місцевих виборах – це, в першу чергу, наближення до європейських стандартів якості життя. Це стосується комунальної сфери, транспорту, благоустрою. Але за цим всім стоїть конкретна людина, яка потребує турботи і уваги. І тому ключовий акцент програми ЄС спрямований на людину», – наголосив Геннадій Зубко.

За його словами, в кожному місті Житомирщини є свої аспекти програми, щодо Житомира – це Маніфест успішного міста для людей, який складається з 5 чітких правил: турбота про людей, безпека для людей, комфорт для людей, економіка для людей, і влада для людей. В цьому аспекті пандемія коронавірусу тільки підсилила це питання.

«Добре, коли видають «пайки» під час пандемії людям похилого віку, але потрібно говорити про адресну допомогу конкретним верствам населення. І це можна зробити з міського бюджету. Потрібно потурбуватись про бізнес, особливо під час пандемії, коли сплата за оренду і виплата заробітних плат своїм працівникам стала непідйомною. Що може зробити міська влада – зменшити податок на землю, рентні ставки тощо. Всі ці ключові речі потрібно робити тільки через призму підтримки своїх людей. Зараз такий час, коли влада у містах не повинна закатувати коронавірусні кошти в асфальт, а спрямовувати їх на підтримку людей, які опинилися у скрутному становищі», – підкреслив Геннадій Зубко.

Він розповів, що і на обласному, і на місцевому рівні сьогодні сформована класна команда партії ЄС на місцеві вибори. «Для мене це дуже світла команда. Перша п’ятірка кандидатів в міськраду, це: Людмила Зубко, підприємець і Голова житомирського бізнес-клубу Вадим Ліскі, Голова Асоціації платників податків Геннадій Карпінський, заступник директора і твій вчитель Оксана Журавська, правозахисник Олег Горай. В команді є військовий капелан Андрій Ковальов, є лікарі, підприємці, вчителі. Дуже класна команда в якій немає чиновників і діючих депутатів. Люди з досвідом, компетентні і з реального сектору економіки!», – зазначив Зубко.

Така ж ситуація і по області. Очолює список в обласну раду під партії «ЄС» комбриг 30-ої бригади ЗСУ, який наразі знаходиться на передовій в Луганській області, Іван Гараз. Також у команді Петро Рудь, голова обласної організації партії «ЄС» у Житомирській області Олександр Рабінович, операційний директор підприємства «Житомирські ласощі» Тетяна Нікітіч, директор дитячої лікарні Юрій Довгополий. «Всі підприємці, які працюють серед людей і знають їх потреби. І, головне, вони отримують представницькі мандати, щоб підтримати і реалізувати програму, яка спрямована на людей», – заявив Геннадій Зубко.

Пресслужба територіальної організації політичної партії «Європейська Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика Геннадій Зубко "Європейська Солідарність"  
Матеріали по темі