Політика

Депутат, який не балотується на цьогорічних виборах, обіцяє перешкоджати майбутній каденції Житомирської міської ради

9 October 2020, 15:06

Депутат Житомирської міської ради від ВО «Свобода» Олег Черняхович, який не балотується на цьогорічних виборах, пообіцяв перешкоджати майбутній каденції міськради.

Таку заяву він зробив наприкінці позачергової сесії міської ради 9 жовтня, прощаючись з колегами-депутатами.

«Я дивлюсь на списки тих, хто йде в міську раду, і мені стає трохи лячно. Я буду вам перешкоджати. Я не хотів би, щоб наступні п’ять років сидів «цар», а я думаю, що буде старий «цар» (натяк на нинішнього мера Сергія Сухомлина – ред.), вже досвідчений, який буде знати, як керувати. На нас він ще трошки допускав демократії, тут демократії, певно, не буде. Буде створене швидко угрупування, яке буде тут всім заправляти, а решта буде сидіти, натискати кнопочки мовчазно, бо будуть мати свої «шкурнячки». Але я буду з вами, я знаю, як це робиться (сміх та аплодисменти в залі). Я знаю, як це робиться, і тому буду вам по максимуму перешкоджати. Я не думаю, що мені буде потім боляче фізично чи морально, але я буду з вами», - сказав Олег Черняхович.

Зазначимо, що в мери крім нинішнього міського голови Сергія Сухомлина, також балотується троє депутатів міської ради: Наталія Леонченко, Іван Мартинчук та Віталій Кирилюк. В депутати Житомирської міськради від різних політсил йдуть 28 з 42, тих, хто був в нинішній каденції: від ВО «Батьківщина» - Олександр Величко, Сергій Пидюра, Роман Гуртовенко, Геннадій Забродський; ВО «Свобода» - Сергій Онищук, Геннадій Махорін Михайло Боровський; «Опозиційна платформа – За життя» - Василь Кучик, Сергій Колесник, Володимир Тичина, Юрій Юзвинський; Партія розвитку громад – Владислав Пучич, Іван Фурлет; «Слуга народу» - Костянтин Єремейчук, Олег Хмілевський, Лариса Жигадло, Олександр Рибак; «Сила і Честь» - Любов Цимбалюк, Людмила Кропивницька, Ігор Скоропад; «Пропозиція» - Олександр Ракович, Олександр Черняхович, Тетяна Онопрієнко, Юрій Мойсеєв, Микола Янушевич, Василь Шевченко, Віктор Брокарєв, Максим Манухін.

Нагадаємо, Житомир.info публікував інформацію про 13 кандидатів, які балотуються в мери Житомира на виборах 2020 року, та зробив аналіз партійних списків кандидатів в депутати Житомирської міської ради від 16 партій: частина 1, частина 2 та частина 3.

Інструкцію як житомирянам заповнювати виборчі бюлетені, щоб їх голоси зарахували, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада Черняхович депутат вибори сесія  
Матеріали по темі