Події

​Подробиці пожежі у будинку багатодітної родини в Житомирській області: жінка облила себе бензином, бо чоловік бив та знущався

11 October 2020, 11:38

У селі Селець Черняхівського району Житомирської області сімейна сварка чоловіка та дружини закінчилась пожежею. Мати 4 дітей з опіками в лікарні в тяжкому стані. У поліції кажуть, що жінка облила себе бензином, а чоловік клацнув запальничкою. Нині жінка у лікарні з опіками в тяжкому стані. У селі кажуть, що чоловік її неодноразово бив та знущався.

Про це повідомляють у сюжеті ТСН.

«Чоловік приніс каністру з бензином і погрожував підпалити хату. Дружина намагалася йому завадити. Будинок вигорів дощенту, жінка з тяжкими опіками у лікарні, її життя рятують медики», – йдеться у сюжеті.


Місцеві кажуть, що чоловік неодноразово бив та знущався над дружиною. Чоловіка допитала поліція і він забрав дітей від бабусі.

Як повідомляв Житомир.info у селі Житомирської області 8 жовтня 35-річна жінка отримала опіки спини і грудей, коли намагалася врятуватися з палаючої хати. У поліції розповіли, що під час сімейного конфлікту жінка облила себе бензином.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будинок бензин конфлікт  
Матеріали по темі