Події

​На в’їзді в Коростень джип протаранив поштовий автомобіль: двоє травмованих (доповнено)

13 October 2020, 09:18

Близько 18.00 12 жовтня на в’їзді в місто Коростень позашляховик протаранив автомобіль Укрпошти. Від удару в службовому авто відлетіли колеса і сильно пом’яло бік, водій та пасажир отримали травми.

Про це повідомив місцевий сайт Коростень.today.

«Сьогодні, 12 жовтня, близько 18:20 на в'їзді в Коростень (на перехресті біля "Фактора") сталась чергове ДТП - позашляховик влетів в поштовий УАЗ. Про це КОРОСТЕНЬ today повідомили підписники нашої сторінки в Instagram, та надіслали фото і відео з місця події. Як повідомляють очевидці, зіткнення було такої сили, що у поштової автівки відірвало колеса і весь бік зім'яло. У позашляховика пом'ятий перед. Також за словами очевидців, водій та пасажир службової автівки пошти у тяжкому стані були доставлені до медичного закладу», - повідомило видання.


Відео Коростень.today

Подробиці ДТП близько 10.00 13 жовтня повідомили в пресслужбі ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 жовтня близько 18:15 на перехресті у районному центрі. Попередньо, водій автомобіля Toyota Land Cruiser, 28-річний житель Рівненської області, рухаючись автошляхом Київ-Ковель, на перехресті з вул. С. Кемського у м. Коростені здійснив зіткнення з автомобілем УАЗ під керуванням 55-річного жителя райцентру. У результаті ДТП травми отримали водій УАЗа та його пасажирка, 42-річна місцева жителька. Їх ушпиталили до місцевої лікарні. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. Правоохоронці вилучили транспортні засоби», - йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня у Коростені автомобіль ВАЗ в’їхав у дерево, у ДТП травмувалися водій та пасажир легковика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Коростень пошта  
Матеріали по темі