Події

Поліція розшукує дівчину-підлітка з Житомирської області, яка пішла до школи та опинилась у Києві

13 October 2020, 10:50

Поліція встановлює місце перебування безвісно зниклої неповнолітньої жительки с. Словечне Овруцького району Житомирської області Ковальчук Вікторії Юріївни, 2006 року народження, яка 9 жовтня пішла з дому, та донині її місце перебування невідоме.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Ювенальна превенція Житомирської області.

«За наявною інформацією, неповнолітня, яка проживає у с. Словечне Овруцького району, пішла з дому близько 08:15 до школи та до даного часу не повернулась. Поліцейські встановили, що близько 14 години 09.10.2020 року її бачили на станції метро Академмістечко м. Київ», – йдеться у повідомленні.

Прикмети Вікторії Ковальчук: зростом близько 165 см, худорлявої статури, волосся довге, русяве.

На момент зникнення була одягнута у куртку чорного кольору, светр чорного кольору, світло-сині джинси та кросівки.

Неповнолітня Вікторія вже неодноразово покидала місце свого проживання, при спілкуванні розповідає вигадані дані про себе.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження Вікторії Ковальчук, просять повідомити про це за телефонами: (096) 713-46-63, (04148) 4-23-01, «102» або звернутися до найближчого відділку поліції.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що станом на 13 жовтня дівчина перебуває у розшуку.

Нагадаємо, пізно ввечері 11 жовтня 2020 року пішла з дому та не повернулася 12-річна житомирянка Ольга Ліщевська. Поліція розшукує дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Вікторія Ковальчук  
Матеріали по темі