Місто

​«Житомирводоканал» з третьої спроби придбав каналопромивну машину за 4,1 млн грн

13 October 2020, 12:14

КП «Житомирводоканал» застосував переговорну процедуру закупівлі і має намір укласти договір з Дочірнім підприємством «Автомаз-Україна» на придбання каналопромивної машини AVM MBK-18 на базі автомобіля МАЗ 6312 за 4,1 млн грн.

Про це йдеться у закупівлі, опублікованій на ресурсі ProZorro.

В обґрунтуванні застосування спрощеної процедури закупівлі йдеться про те, що водоканал уже двічі проводив аналогічний тендер, проте обидва були відмінені, оскільки на аукціон надходило менше двох пропозицій.

За умовами тендерної документації автомобіль має бути поставлений на водоканал до кінця поточного 2020 року.

Дочірнє підприємство «АВТОМАЗ-Україна» зареєстроване в Києві, спеціалізуєтьс на техобслуговуванні та ремонті автотранспортних засобів. Власником компанії є білоруське ТОВ «Гес», директором дочірнього підприємства - Ігор Клименко.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 Житомирський міськвиконком погодив інвестиційну програму КП «Житомирводоканал» на 2020 рік: з 65,5 млн грн 80% становить погашення кредиту та відсотків. У даній програмі одним з пунктів передбачалося придбання мулососної машини за 2 млн 16,66 тис. грн та мулососної комбінованої каналопромивочної машини за 2 млн 875 тис. грн.

Скріншот з презентації інвестпрограми водоканалу на 2020 рік

Як повідомляв Житомир.info, 17 вересня 2020 водоканал уклав договір на придбання за 1 млн 256,4 тис. грн мобільної насосної станції. Завдяки їй вдасться тримати достатній рівень води у водосховищі «Відсічне», яке живить Житомир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал каналопромивна машина закупівля  
Матеріали по темі