Події

​У Житомирській області батько з сином поверталися додому коротким шляхом і застрягли у річці: на допомогу прийшли рятувальники

14 October 2020, 12:07

Уночі поблизу Андрушівки рятувальники надавали допомогу чоловіку, який у темряві не зміг самостійно вибратися з річки на берег.

Про це 14 жовтня повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області.

«13 жовтня о 23:20 до служби порятунку «101» м. Андрушівка надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у діставанні чоловіка з річки Гуйва. На місце події виїхали бійці 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини», - йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що батько з сином відпочивали на березі водойми. Коли стемніло, чоловіки вирішили піти додому, але скоротивши дорогу. В результаті вони потрапили у брід ріки та, через втрату орієнтиру у темряві, не могли дістатися до берега. Тому зателефонували старшому сину, який і викликав рятувальників.

«До приїзду фахівці ДСНС батько сам вийшов на сушу, а син ще знаходився у воді на відстані орієнтовно 30 м. За допомогою надувного човна вогнеборців доправили 21-річного чоловіка на берег. Від медичної допомоги вони відмовилися», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці літа 2020 у Олевську двоє подруг приїхали на річку купатися і «втопили» автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС допомога річка Андрушівка Гуйва порятунок рятувальник  
Матеріали по темі