Події

​На Польовій у Житомирі чоловік вчинив самогубство, поліція просить упізнати загиблого (оновлено)

15 October 2020, 10:58

У Житомирі в районі площі Польової, 6 знайшли мертвим чоловіка. Поліція просить допомогти упізнати загиблого. За попередньою інформацією чоловік вчинив самогубство.

Інформацію про невідомого Житомир.info 15 жовтня надали у Житомирському ВП ГУНП.

«Житомирським ВП ГУНП України в Житомирській області встановлюється особа невпізнаного трупу чоловіка, якого було виявлено перехожим громадянином в районі площі Польової 6 у кущах. Невідомий чоловік покінчив життям самогубством через повішання на гілці дерева. Під час проведення огляду місця події будь-яких речей, які б допомогли встановити його особу виявлено не було. Та в ході опитування мешканців сусідніх будинків інформації щодо його особи не надійшло», - йдеться у повідомленні.

Його прикмети: на вигляд 55-60 років, зріст 170 см, волосся коротко стрижене з сивиною, брови чорні густі, обличчя овальне, ніс прямий.

Був одягнений: в куртку коричневого кольору, штани спортивні темно-синього кольору, кофту синього кольору.

За фактом смерті невідомого чоловіка відкрито кримінальне провадження № 12020060020003724 від 14.10.2020 року.

Будь-яку інформацію щодо особи загиблого поліція просить надати за телефоном 0634795390.

Станом на 14.40 год особу чоловіка встановили.

«До поліції звернувся син померлого, який впізнав свого батька 1966 року народження, який 13.10.2020 у вечірній час пішов з дому та не повернувся. Мав проблеми зі здоров'ям», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, поліція просить допомогти упізнати чоловіка, який з переохолодженням потрапив до житомирської лікарні і помер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чоловік самогубство Польова  
Матеріали по темі