Події

Поліція розшукує водія, який у Житомирській області на смерть збив чоловіка та поїхав геть

15 October 2020, 12:01

У Черняхівському районі Житомирської області 13 жовтня автомобіль смертельно травмував пішохода і поїхав з місця ДТП. Поліція розшукує водія.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Увечері 13 жовтня на автошляху між смт Черняховом та розвилкою до сіл Дівочки і Високе водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих травм загинув. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські встановлюють водія транспортного засобу, причетного до ДТП, та просять громадян надати відому їм інформацію про обставини події», – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що у період часу між 19:17 та 19:49 водій автомобіля, рухаючись від райцентру у напрямку розвилки доріг, здійснив наїзд на 40-річного жителя с. Бежева. Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці події.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України та нині встановлюють водія, причетного до ДТП і розшукують транспортний засіб.

Громадян, які були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, просять звернутися до Черняхівського відділення поліції (вул. Шевченка,10) або відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області (м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37), чи зателефонувати за номерами (0412) 407-431, (04134) 4-14-05 або на спецлінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня 2020 року на трасі Київ – Чоп у Пулинському районі Житомирської області автомобіль Opel Vivaro на смерть збив 61-річного житомирянина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Черняхівський район  
Матеріали по темі