Місто

Робота житомирських управлінь соціального захисту в умовах карантину: телефонні консультації та дистанційні звернення

16 October 2020, 17:52

Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 08.10.2020 №35 для м. Житомира встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, тому департамент соцполітики інформує про нові умови роботу.

Така інформація оприлюднена на сайті міської ради 16 жовтня.

«В умовах наявної епідемічної ситуації та виконання протиепідемічних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19, повідомляємо про графіки роботи департаменту соціальної політики міської ради та управлінь соціального захисту населення Корольовського та Богунського районів в умовах карантину. Пріоритетним наразі є телефонні консультування та направлення звернень поштою або електронним зв’язком. З невідкладних питань прийом здійснюється за попереднім записом телефоном в засобах індивідуального захисту не більше 1-ї особи в приміщенні», - йдеться у повідомленні.

Дані заходи спрямовані на недопущення захворюваності серед працівників та людей літнього віку, які є основними відвідувачами департаменту соціальної політики.

Графіки роботи в умовах карантину та номери телефонів «гарячих ліній», телефонів для попереднього запису на прийом та контакти відповідальних осіб дивіться тут

Нагадаємо, на засіданні Державної комісії 15 жовтня 2020 року визначили, що в Житомирській області немає жодного міста чи району в «зеленій» або «жовтій» зонах за рівнем епідемічної небезпеки поширення коронавірусу: місто Коростень і 5 районів Житомирської області потрапили до «червоної» зони, решта міст та районів – до «помаранчевої».

Як повідомляв Житомир.info, за результатами моделювання Київської школи економіки, Житомирська область знаходиться в зоні активного спалаху коронавірусу, фахівці прогнозують погіршення ситуації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: соцполітика карантин  
Матеріали по темі