Події

Біля заправки на проспекті Незалежності у Житомирі сталася стрілянина, патрульні затримали чоловіка з пістолетом

19 October 2020, 10:21

Вдень 17 жовтня на проспекті Незалежності у Житомирі сталася стрілянина. Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, причетний до правопорушення.

Про це 19 жовтня на своїй Facebook-сторінці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«17 жовтня, близько 12-ї години, спецлінії «102» надійшло повідомлення, що на проспекті Незалежності відбулась стрілянина. Коли патрульні прибули на місце виклику, то побачили у вікні однієї з будівель сліди від куль, а також виявили 4 гільзи. Чоловіка, що підпадав під опис заявника та міг бути причетним до стрілянини, патрульні поліцейські виявили неподалік місця події», – йдеться у повідомленні.

У результаті проведеної поверхневої перевірки патрульні поліцейські виявили у громадянина предмет, схожий на пістолет. Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце події слідчих.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що стрілянина сталася біля однієї з АЗС, розташованої на проспекті Незалежності.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2020 року на вулиці Івана Франка у Житомирі сталася стрілянина: двоє чоловіків посварилися, один з них кілька разів вистрелив у іншого з пневматичного пістолета та поцілив у ногу, живіт і голову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина проспект Незалежності зброя пістолет гільза  
Матеріали по темі