Місто

​У Житомирі відкрився перший офіційний Керхер Центр

19 October 2020, 10:21

Нарешті в Житомирі запрацював офіційний центр продажу та обслуговування побутової і професійної техніки для прибирання від відомої німецької торгової марки «Керхер».

У новому Керхер Центр Житомир на проспекті Незалежності, 146 житомиряни можуть отримати кваліфіковану допомогу у виборі мінімийок, пилососів, пароочищувачів і інших побутових апаратів, а також професійної техніки Керхер. Також є можливість купити будь-які аксесуари і витратні матеріали до придбаної техніки.

У сервісному центрі Керхер у Житомирі спеціалісти проводять якісну діагностику техніки та виконують ремонтні роботи будь-якої складності. А оскільки у розпорядженні є великий склад запчастин – ремонтують і побутове, і професійне обладнання тут досить оперативно.

На відкритті Центру регіональний президент компанії Керхер Лілія Седлар відмітила, що Керхер Україна завжди робила інвестиції в кризові часи, втім це не завадило розвитку, тож і новий регіональний центр в Житомирі приречений на успіх.

«Керхер Україна завжди розвивалась та робила інвестиції в кризові часи. Я дуже рада, що команда знає свою справу, робить правильні кроки. У цієї чудової команди усе вийде. Я хочу побажати Керхер Центру Житомир чудових, лояльних клієнтів і впевнена, що у цьому місті у нас усе вийде», - зазначила регіональний президент компанії Керхер Лілія Седлар.


Генеральний директор ТОВ «Керхер» Іван Бечко додав, що відтепер і Житомир став ближчим до сучасних інноваційних продуктів німецької якості.

«Останні пів року були непростими для нашої країни та для нашої компанії, але ми з впевненістю дивимось уперед і продовжуємо наш рух до відкриття нових точок продажу. Тут наші клієнти зможуть отримати високоякісний сервіс, кваліфіковану консультацію та можливість провести демонстрацію найсучаснішої техніки, яка є в розпорядженні нашої компанії» - відмітив генеральний директор ТОВ «Керхер» Іван Бечко.

Магазин у Керхер Центр Житомир – це німецька якість та широкий вибір інноваційних продуктів для прибирання. Тут ви знайдете:

  • для дому: міні мийки, пилососи, пароочисники, підлогомийні машини, садова техніка;
  • професійну техніку для підприємства: від апаратів високо тиску до професійних пилососів для автомийок, виробництва та заводів.

Сервісне обслуговування у Керхер Центр Житомир – це:

  • обслуговування всієї лінійки обладнання торгової марки Kärcher;
  • 98% запчастин доставляються з Німеччини впродовж 1-2 тижнів;
  • більше 5 000 позицій запчастин у наявності на центральному складі.

Керхер Центр Житомир

пр-т Незалежності, 146
10029 Житомир

  • 067-359-94-84 (магазин)
  • 067-579-49-39 (сервіс)

E-Mail: kc.zhytomyr@ua.kaercher.com

Години роботи:

Магазин:

Понеділок - п'ятниця: 9.00-19.00
Субота: 10.00-18.00
Неділя: 10.00-17.00

Сервіс:

Понеділок - п'ятниця: 9.00-18.00
Субота - неділя: вихідний

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Керхер Центр Житомир  
Матеріали по темі