Політика

Представники партії «Пропозиція» обіцяють вирішити проблеми з водопостачанням у Чуднові

19 October 2020, 18:41

У місті Чуднів жителі вимушені самостійно та за свій кошт під’єднувати будинки до централізованого водопостачання, адже міська влада не передбачила підводи у двори мешканців. Крім цього, на одній із ділянок, де проклали нову трубу, вже вдруге стався порив. Чому людям відмовляють у підключенні, намагалися з’ясувати представники партії «Пропозиція».

«Водопровід, коли робили, поклали тільки трубу, все решта, врізки, люди самі встановлювали, ми платити по 100 грн і купляли фітинги для врізки, все робили самі. Місяць тому прорвало, як я розумію, одну з врізок, я звернулася до нашого керівника «Теплокомуненерго», але він не гарно зі мною розмовляв, але все-таки приїхали і вони нібито робили цю врізку. Але через місяць знову прорвало врізку і ось знову тече. Сьогодні він сказав, що це не його територія і не повинен тут нічого ремонтувати, нехай ремонтує той, чия це врізка, але прорив знаходиться за межами господарства людини, чия труба сюди проходить», – розповідає кандидатка на посаду міського голови Чуднова Ірина Кухар.


Представники партії «Пропозиція» стверджують, що у проєкті передбачені підводи у двори, тому звернулися до директора «Теплокомуненерго» міста Чуднів. Однак той відмовився показувати документи.

За словами кандидата у депутати до Житомирської обласної ради по 4 виборчому округу Руслана Годованого, без водопостачання пів року була і школа у Чуднові, адже міська влада не хоче приймати на баланс водопровід, який веде до навчального закладу. На запитання про ситуацію зі школою у «Теплокомуненерго» відповідають: ми не можемо витрачати гроші на те, що не наше.

Руслан Годований переконаний: мешканці не повинні витрачати власні кошти, аби під’єднатися до комунальних мереж.

«Ситуація проста і її можна легко змінити 25 жовтня: прийти на вибори, проголосувати за партію «Пропозиція», підтримати наш список в обласну раду, міську. Ми прийдемо, зробимо впродовж місяця загальний аудит підприємства по водопостачанню, буде розірвання контракту з діючим керівником. Буде наведений порядок, а цей проєкт змінимо, і я впевнений, що ми зможемо провести людям воду за комунальні кошти, а люди тільки під’єднуються до своїх будинків. На жаль, це повна безвідповідальність, вони приховують проєкт, приховують від людей правду. За нашої інформацію, згідно з проєктом, вони мають під’єднати людей», – говорить Руслан Годований.

За словами представників партії «Пропозиція», вже за кілька годин після зйомок, міська влада відреагувала, і комунальники почали ремонтувати порив труби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика "Пропозиція" Руслан Годований Чуднів  
Матеріали по темі