Політика

Сергій Сухомлин презентував свою передвиборчу програму «Житомир завтра»

19 October 2020, 20:56

Команда політичної партії «Пропозиція» зібралася на презентацію передвиборчої програми свого лідера Сергія Сухомлина.

За словами кандидатки в депутати Житомирської міської ради від ПП «Пропозиція» Тетяни Онопрієнко, програма розвитку на наступні п’ять років – це не цікавенькі слайди з запозиченою термінологією, не ілюзорні мрії, а реальні, конкретні кроки, це важливий стратегічний документ, який продиктований часом та самими житомирянами під час зустрічей у кожному трудовому колективі, кожному дворі, районі нашого міста.

«Для реалізації цієї непростої програми нам потрібна сильна та професійна команда, команда людей з досвідом роботи на чолі зі справжнім лідером, людиною, якій вже вдалося змінити наше місто на краще», – говорить кандидатка в депутати Житомирської міського ради Тетяна Онопрієнко.


Зокрема, в програмі окреслено одинадцять пунктів про красу, спорт, здоров'я, безпеку, комфорт, екологію, освіту, культуру. Під час презентації Сергій Сухомлин розповів про ситуацію зі сміттєпереробним заводом.

«Депутати пам’ятають, скільки було проблем з виділенням землі. Потім Держгеокадастр кілька разів змінював своє рішення, і ми проводили кілька сесій, щоб знову виділити ділянку. Після виділення ділянки з’ясувалося, що там повинні проводитися археологічні розкопки, це затягувало проєкт. Але, зрештою, все було зроблено, й інвестору була передана земельна ділянка під будівництво сміттєпереробного заводу. Ще в січні я був на хорватському підприємстві, яке виробляє обладнання для Житомира, і показував частину обладнання з наліпками «Житомир». На минулому тижні компанія отримала дозвіл на початок будівництва сміттєпереробного заводу у Житомирі», – розповідає кандидат на посаду Житомирського міського голови від ПП «Пропозиція» Сергій Сухомлин.

Крім того, Сергій Сухомлин зазначив, що для реалізації деяких проєктів необхідно мати представників в Житомирській обласній раді.

«Міський бюджет повинен зростати, частина коштів – це державні програми, програми обласної ради. Чому важливо для Житомира отримати сильну фракцію в обласній раді? Щоб мати здоровий лобізм міста Житомира перед областю», – каже Сергій Сухомлин.

«Пропозиція» – це команда людей з досвідом і розуміння того, що потрібно зробити для вирішення проблем у громадах.

«Ми представляємо тих, хто вже працює в місцевих громадах, тому ми реально за те, щоб вся влада була в місцевих громадах. Тут зібралися люди, які мають досвід, які своєю працею показали, що вони можуть щось зробити для людей», – говорить кандидат в депутати Житомирської обласної ради від ПП «Пропозиція» Ярослав Долгих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика "Пропозиція" кандидат Сухомлин  
Матеріали по темі