Політика

Колишній заступник мера завішав стовпи в центрі Житомира своєю «кандидатською» рекламою

20 October 2020, 09:32

Вранці 20 жовтня стовпи в центрі Житомира завішані рекламою колишнього заступника мера Дмитра Ткачука, який балотується до міської ради від Партії розвитку громад.

Нагадаємо, 18 грудня 2019 року на черговій сесії Житомирської міської ради депутати своїм рішенням звільнили заступника мера з питань транспорту Дмитра Ткачука. 21 грудня він оприлюднив декларацію перед звільненням з посади.

Реклама до стовпів прикручена дротом, на деяких поруч з Ткачуком є ще один кандидат від Партії розвитку громад – Іван Фурлет, депутат Житомирської міської ради, який був, як і Дмитро Ткачук, у 2015 році обраний до міськради від Блоку Петра Порошенка. Фурлет зараз позафракційний депутат, до початку 2020 року він очолював комунальне підприємство «Житомиртранспорт».

Крім того, на стовпах та зупинках у центрі міста наліплені рекламні плакати інших кандидатів та партій, зокрема – кандидата в мери від НРУ Олега Комісарчука, кандидата в депутати від партії «Пропозиція» Андрія Умінського та агітка цієї ж партії, яку до міської ради веде нинішній мер Житомира Сергій Сухомлин.

Також подекуди між рекламними оголошеннями трапляються критичні віршики про партії, кандидати від яких балотуються до міської та обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі за тиждень до місцевих виборів, які мають відбутися 25 жовтня 2020 року, триває активна вулична агітація. Якими були політичні обіцянки і заклики на білбордах та сітілайтах за три тижні до місцевих виборів дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори реклама агітація Ткачук  
Матеріали по темі