Події

В райцентрі Житомирської області в готель, де знаходяться офіси кандидата в мери і нардепа, викликали поліцію та вибухотехніків

20 October 2020, 12:34

В готелі «Коростень» під ранок 20 жовтня вибухом пошкоджені вікна.

Про це близько 10:00 повідомили на Facebook-сторінці Газета "Древлянська Громада", м. Коростень.

«О 5:15 ранку в нашому місті, в готелі «Коростень» біля офісу кандидата на посаду міського голови м.Коростень Юрія Виговського, пролунав вибух. В результаті вибуху пошкоджені вікна. Чекаємо на поліцію щодо розслідування. Будемо слідкувати за розвитком подій разом», - йшлося у дописі.

Через годину до посту додали інформацію про те, що «виявляється поліція на місце події приїжджала, зробили фото і поїхали, тепер чекаємо на оперативну групу».

Зазначимо, що згаданий кандидат в мери Юрій Виговський є головним редактором газета «Древлянська громада».

Редакції стало відомо, що на другому поверсі готелю «Коростень» знаходиться офіс Юрія Вигівського, на четвертому поверсі – офіс міської організації партії «Опозиційна платформа за життя» та громадська приймальня народного депутата України Юрія Павленка (голова Житомирської обласної організації ОПЗЖ).

В головному управління Нацполіції Житомирської області повідомили, що в готелі «Коростень» працює слідчо-оперативна група.

«Близько 11:00 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від дирекції готелю про те, що в підсобному приміщенні, розташованому на верхньому поверсі, пошкоджене одне з вікон. На даний час на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка фіксує обставини і розбирається ситуації, прийнято рішення викликати вибухотехнічну службу. Орієнтовно подія мала місце в проміжок часу від 4 до 5 години ранку», - розповіла в коментарі Житомир.info речниця ГУНП Алла Ващенко.

Нагадаємо, на посаду мера Коростеня на виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, зареєструвались 10 кандидатів, але 6 жовтня була скасована реєстрація кандидата Грищенко Лесі Леонідівни, яка є членом партії «Воля» й балотувалася шляхом самовисування.

Як повідомляв Житомир.info, Коростенська міська територіальна виборча комісія замовила друк бюлетенів на вибори депутатів міської ради та протоколів депутату облради Віталію Науменку, який балотується в мери Коростеня від партії «Слуга народу», а бюлетені для голосування на виборах мера брукуватиме Володимир Стужуку, який балотується до Коростенської міської ради від партії «Наш край» й від цієї ж політсили на посаду міського голови балотується нинішній мер Коростеня Володимир Москаленко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень готель поліція вибух  
Матеріали по темі