Політика

Олена Розенблат презентувала ескіз майбутнього фасаду готелю «Житомир»

20 October 2020, 14:54

Аніматори, діджей, лазерне та вогняне шоу - саме так пройшла довгоочікувана презентація ескізу проєкту реконструкції готелю «Житомир».

Серед трьох варіантів фасаду житомиряни обрали мінімалістичний дизайн. Крім самого готелю змін зазнає й прилегла територія.

Олена Розенблат розповіла, що оновлений готель стане сучасним простором та туристичним магнітом міста.

«Сьогодні ми отримали проєкт з експертизи і маємо право починати роботи. Тобто, ми розпочинаємо. Були жваві дискусії, який вигляд має бути у цього готелю, тому що це дійсно центр міста, це має бути окраса Житомира. Ми дуже відповідально до цього відносимося та намагаємося зробити, щоб це в майбутньому дійсно стала візитівка нашого міста», - говорить кандидатка на посаду Житомирського міського голови Олена Розенблат.


Презентований варіант фасаду є сучасним та унікальним, адже розроблявся архітекторами спеціально для готелю «Житомир».

«Буде новий благоустрій, будуть легкі монументальні хвилі на нашому фасаді, які нададуть стриманій, прямокутній формі трохи динаміки. Хвилька буде розташована навпроти порожньої ділянки, яка є на площі для того, щоб ця архітектурна родзинка сприймалася краще. Жоден з дизайнів не був запозичений - це архітектурне рішення нашої компанії», - каже архітекторка Анна Іскіердо.

Самі житомиряни зізнаються, що такі перевтілення готелю їм до душі.

«Привабливий, гарний готель буде. Хочеться сподіватися на все найкраще, на міжнародний рівень України. Всі люди підтримують місто та «Житомир твоєї мрії» і всі будуть мріяти», - ділиться Оксана.

«Подобається, я дивилася, коли в Житомир.info проходило кілька ескізів, то цей сподобався найбільше», - сказала Катерина.

Також, під час презентації на будівлю готелю спроєктували майбутній вигляд фасаду.

Житомирян запрошують на лазерне шоу, яке відбуватиметься чотири дні поспіль з 20 по 23 жовтня з 19.00 до 21.00.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат готель "Житомир" фасад вибори  
Матеріали по темі