Політика

Виборчі комісії в Житомирській області купують свічки, калькулятори, тканину та блокноти

20 October 2020, 15:45

У Житомирській області територіальні виборчі комісії проводять закупівлі для забезпечення проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Купують все необхідне для виборчого процесу та забезпечення роботи комісій (бюлетені, протоколи, інформаційні матеріали, печатки, мішки, пакети, конверти тощо), але на ProZorro нам вдалося знайти договори на товари, які вибиваються із загального переліку.

Наприклад, Новоград-Волинська міська територіальна виборча комісія 20 жовтня підписала з ФОП Тихончук Валентина Борисівна дві угоди: на купівлю 148 парафінових свічок на загальну суму 1 тис. 184 грн (8 грн за штуку) та 32 блокноти загальною вартістю 2 тис. 756 грн (2 шт. – за 28 грн, 30 шт. – за 90 грн).

Брониківська сільська територіальна виборча комісія Новоград-Волинського району 19 жовтня підписала угоду з ФОП Тихончук Валентина Борисівна на закупівлю 100 свічок за 800 грн.

А Бердичівська міська територіальна виборча комісія закупила 250 штук «лампа розжарення - 100 Вт», за які заплатить 1 тис. 775 грн Столяр Галині Петрівні.

Радомишльська міська територіальна виборча комісія крім канцтоварів на 10 тис. 226 грн окремо купила 38 калькуляторів загальною вартістю 4 тис. 522 грн.

Також станом на 20 жовтня кілька ТВК уклали угоди на закупівлю тканини, очевидно для виборчих кабінок, хоча від останніх виборів (народних депутатів) пройшов лише рік.

Бердичівська міська територіальна виборча комісія купує 823.6 метрів погонних блакитної тканини за 28 тис. 826 грн у Столяр Галини Петрівни.

Чуднівська міська територіальна виборча купує 310 метрів погонних «тканини нейлон» у ФОП Цісар Аліна Миколаївна за 8 тис. 060 грн.

Андрушівська міська територіальна виборча комісія купує у ФОП Цісар Аліна Миколаївна «натуральну тканину» за 7 тис. грн, кількість погонних метрів невідома.

Коростенська міська територіальна виборча купує 440 метрів тканини у Данюк Галини Іванівни за 21 тис. 120 грн.

Чоповицька селищна територіальна виборча комісія купує 20 метрів тканини за 600 грн у Купневич Олени Леонідівни.

Як повідомляв Житомир.info, Коростенська міська територіальна виборча комісія замовила друк бюлетенів на вибори депутатів міської ради та протоколів депутату облради Віталію Науменку, який балотується в мери Коростеня від партії «Слуга народу», а бюлетені для голосування на виборах мера друкуватиме Володимир Стужуку, який балотується до Коростенської міської ради від партії «Наш край» й від цієї ж політсили на посаду міського голови балотується нинішній мер Коростеня Володимир Москаленко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори комісія ТВК тендер свічка блокнот тканина калькулятор  
Матеріали по темі