Події

У Житомирській області в приміщення готелю «Коростень» кинули гранату, поліція почала розслідування

20 October 2020, 16:47

У Коростені поліція розпочала розслідування пошкодження вікон у місцевому готелі.

Про це повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«20 жовтня до поліції надійшло повідомлення від дирекції одного з готелів райцентру про пошкодження чотирьох вікон на одному з поверхів. На місці події працювали слідчо-оперативна група відділу та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП. Відкрито кримінальне провадження. Поліцейські провели ретельний огляд місця події та зафіксували пошкодження частини даху приміщення першого поверху та скла у кількох вікнах другого.За попереднім висновком фахівців, це могло статися через застосування гранати, закинутої на дах одноповерхової прибудови готелю. Нині ця інформація перевіряється у ході подальших експертних досліджень», - йдеться у повідомленні.

У рамках досудового розслідування поліцейські проводять заходи для встановлення причин та причетних осіб.

Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 194 КК України. (Умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

Нагадаємо, в готелі «Коростень», де на другому поверсі знаходиться офіс кандидата в мери Юрія Вигівського (самовисуванець), на четвертому поверсі – офіс міської організації партії «Опозиційна платформа за життя» та громадська приймальня народного депутата України Юрія Павленка (голова Житомирської обласної організації ОПЗЖ), під ранок 20 жовтня вибухом були пошкоджені вікна.

Як повідомляв Житомир.info, на посаду мера Коростеня на виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, зареєструвались 10 кандидатів, але 6 жовтня була скасована реєстрація кандидата Грищенко Лесі Леонідівни, яка є членом партії «Воля» й балотувалася шляхом самовисування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень готель поліція вибух  
Матеріали по темі