Політика

Робота в команді – робота на результат

21 October 2020, 11:09

Тісна співпраця, спільні плани, одна мета – саме за цими принципами жили і працювали останні п’ять років депутати Житомирської обласної ради Степан Нусбаум і Віктор Мельник. Сьоме скликання обласної ради дало їм можливість зробити чимало корисних справ для нашого краю. Тож про секрети взаємодії двох потужних лідерів Новоград-Волинщини сьогодні розпитаємо у них особисто.

Степане Антоновичу, Вікторе Сергійовичу, розкажіть, як вам вдалося налагодити співпрацю і досягти якісного результату спільної роботи?

– Співпрацю налагодити легко, коли є мета, яка об’єднує. У нас же мета одна – розвивати рідний край. Тому ці п’ять років нашої роботи як депутатів обласної ради пройшли в абсолютному тандемі. Ми обоє знаємо, чим живе Звягельщина, які тут проблеми, що турбує людей, і обоє хочемо, щоб кожне питання знайшло своє вирішення. Ми усвідомлюємо, що, об’єднавши зусилля, отримаємо кращий результат, аніж коли будемо працювати поодинці. І чесно кажучи, такий підхід дав свої результати.

– Що саме вам вдалось зробити за п’ять років депутатства?

– Зроблено чимало, та головним показником результативності є робота з виборцями. За цей час до нас звертались тисячі мешканців Новограда-Волинського і району, і жодне звернення не лишилось без уваги і відповідної реакції. Ми спрямували допомоги більше мільйона гривень коштів, виділених на роботу в окрузі, для вирішення матеріальних питань громадян. Крім того, ми залучали до співпраці своїх знайомих, які також допомагали громадянам вирішувати їхні проблемні питання.

Що ж стосується глобальних проєктів, то сюди можемо віднести сприяння у виділенні коштів для будівництва хірургічного корпусу міськрайТМО, для встановлення шатрової покрівлі у державному навчальному закладі «Новоград-Волинське вище професійне училище», для будівництва дитячого садочка в с. Гульськ (732 тис. грн.), для ремонту будівлі НВК «Гімназія імені Лесі Українки – школа 1-го ступеня»; для заміни тепломережі Городницької ЗОШ, придбання аналізаторів крові для приймального відділення міськрайТМО (350 тис. грн.), придбання апарату DRAGER для КНП «АЗПСМ» Городницької селищної ради, придбання тонометрів для ФАПів Новоград-Волинського району. Детальніше про це можна дізнатися з нашого звіту.

– Зараз ви знову балотуєтесь в депутати обласної ради. Чи будете й надалі працювати в тандемі?

–Звісно ж, коли мешканці нашого краю захочуть, щоб їхні інтереси в обласній раді представляли саме ми, то будемо працювати разом. Більше того, ми залучатимемо до співпраці й інших депутатів обласної ради, щоб досягти ще кращого результату. Окрім того, хочемо наголосити про необхідність системного підходу. За роки роботи ми побачили, що найкраще працювати тоді, коли є однодумці у вирішенні питань громад у всіх рівнях влади. Тому справді якісний результат буде тоді, коли професіонали «Нашого краю» значною кількістю будуть представлені у радах ОТГ, районній раді, а також на посадах керівників ОТГ.

– Які питання ви визначили пріоритетними у своїй діяльності?

– Ви знаєте, що Новоград-Волинський район став значно ширшим, тож і планів, і завдань стало значно більше. Зокрема, до поставлених цілей відносимо завершення будівництва хірургічного корпусу, будівництво спортивного комплексу у Новограді-Волинському (це і є реалізація популярного гасла «Здорова родина – здорова Україна!»), забезпечення достойного державного фінансування освітянської галузі, підтримка людей поважного віку, підтримка і заохочення до розвитку малого і середнього бізнесу, наведення порядку на полігоні твердих побутових відходів (із залучення інвестицій і, за можливості, державних субвенцій), забезпечення рівномірного розподілу коштів, які потрапляють в обласний бюджет для капітального ремонту і утримання дорожньої інфраструктури між районами, робота з виборцями: допомога у вирішенні складних життєвих ситуацій, підтримка ініціатив.

– Сподіваємось, що вам таки вдасться реалізувати задумане!

Коли ж і ви, шановні читачі, хочете бачити наш край щасливим, розвиненим і прогресивним, то підтримуйте кандидатів у депутати обласної ради Степана Нусбаума і Віктора Мельника, а також команду професіоналів і господарників «НАШ КРАЙ»!

Пресслужба Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі